Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник разкри, че ръководството

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник разкри, че ръководството
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед отрязали Ралф Рангник за селекция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник разкри, че управлението на клуба е отхвърлило разновидността да опита да притегли нападателя Душан Влахович през януари. 22-годишният сърбин мина от Фиорентина в Ювентус през последния трансферен прозорец.

Рангник приказва пред медиите преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Брайтън довечера в среща от 36-ия кръг на Висшата лига на Англия по футбол. „ Червените дяволи “ заемат шесто място с 58 точки от 36 мача, на три точки от петия Тотнъм, който има 61 след 34 изиграни мача.

Опциите, които Ралф Рангник е предложил на шефовете за селекцията, с изключение на Душан Влахович са включвали Луис Диас, който подписа с Ливърпул и Хулиан Алварес, който пък реализира трансфер в Манчестър Сити.

„ Отговорът на този стадий беше – не. В момента се сещам се за най-малко трима - Диас, Алварес и Влахович. По това време имахме четири почивни дни и бях осведомен за обстановката с Мейсън Грийнууд, а Антони Марсиал към този момент беше отпътувал. Така стана ясно, че ни липсват нападатели и би имало смисъл от ново попълнение. Все още участвахме в Шампионската лига, шампионата за Купата на Футболната асоциация и бяхме четвърти в лигата, само че това е минало и към този момент няма по какъв начин да ни помогне “, разяснява 63-годишният немски треньор.

„ Говорих с управлението и попитах дали не би било добре най-малко да обсъдим дали не можем да вземем някои състезател чартърен или с непрекъснат трансфер, само че отговорът беше – не. Вярвам, че трябваше най-малко да опитаме “, добави Ралф Рангник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР