Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че отборът
Коментари Харесай

Солскяер: След три полуфинала е време за финал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че тимът му е достигнал до три полуфинала през този сезон, само че се надява в този момент да прескочат този стадий и да играят за трофей. Снощи “червените дяволи” се нуждаеха от дузпа в продълженията, с цел да стигнат до крайното 1:0 над ФК Копенхаген на четвъртфинал в шампионата Лига Европа, който се игра в Кьолн. Бруно Фернандеш вкара от 11-те метра и в този момент те чакат противник всред Уулвърхамптън или испанския Севиля.
 Sky Sports: Случаят " Санчо " не е завършен, Юнайтед продължава да работи по прехвърлянето
" Това е трети път през този сезон, в който ние преодоляваме четвъртфинал. Класирахме се за полуфинал във всички надпревари, в които сме взели участие. Вратарят на нашите противници беше приказен, дори необикновен. Но въпреки всичко и два пъти уцелихме гредите. Знаехме, че ще бъде доста мъчно да ги прекършим. Искахме да победим, само че без да вършим неточности, пробвайки се да създадем моменти за голове, споделя норвежкият експерт, който имаше любопитния миг пред себе си да спори в европейски мач с различен собствен съотечественик.

" Питате ме кого желая на полуфинала? Уулвърхамптън ги познаваме задоволително добре, а Севиля също впечатляват с представянето си. През този сезон достигнахме до три полуфинала, само че в този момент нека да се класираме на край, надява се някогашният нападател.

" Знам какво ни липсва. Просто в мачове като този нощес би трябвало да бъдем по-прецизни при завършващия удар. Работихме крепко през този сезон. И считам, че скъсихме дистанцията до физическата форма, която желая да виждам, само че от психическа позиция в този момент е моментът да прескочим този полуфинал и да разберем, че можем да се борим за титли.

Норвежкият експерт добави, че няма никакъв проблем за тима му по време на престоя в Германия, като домакините и УЕФА са се постарали да дават най-хубавите условия при обстановката.

" Имаме най-хубавите терени, за които можем да претендираме, с цел да бъдем готови. Най-трудното нещо, с което се сблъскваме, е в действителност горещото време.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР