Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съвсем не остана длъжен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съвсем не остана длъжен
Коментари Харесай

Жозе сипа щедро на разбирача Скоулс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо напълно не остана задължен на клубната легенда Пол Скоулс след следващата порция рецензии, които тогавашният британски национал насочи.

След успеха с 2:0 над Евертън във Висшата лига Скоулс още веднъж се изрече остро. Този път главната му цел бе рекордната покупка в историята на „ алените дяволи” – Пол Погба. Скоулс съобщи, че французинът наподобява отвън форма и просто се носи по течението в мачовете.

Срещу Евертън Погба обаче бе в основата на триумфа и по тази причина Моуриньо се счете задължен да нанесе ответен удар. „ Единственото нещо, което Пол Скоулс прави, е да подлага на критика, а това е нещо напълно различно”, стартира тирадата си Специалния.

„ Не всеки от нас би трябвало да бъде свръхестествен, както той беше преди време като състезател. Това не задължава всички оостанали.”

„ Погба дава всичко от себе си от самото начало и от време на време играе доста добре. Друг път нещата не му се получават. Не е негова виновността, че е изкарал доста повече пари от Пол Скоулс. Погба с нищо не е отговорен, просто футболът е подобен.”

„ Смятам, че Пол Скоулс ще остане в историята като свръхестествен футболист, само че не и като свръхестествен анализатор. Предпочитам да го преглеждам като свръхестествен състезател, който е дал толкоз доста на клуба, който съм горделив да представям.”

„ Всеки ден и аз давам най-хубавото. Ако един ден Пол реши да бъде управител, му поисквам да може да реализира 25 % от моите триумфи. 50 % се равняват на 12 и пловина титли, тъй че 25 % е към 6 трофея. Ако той реализира такава успеваемост, ще бъде много щастлив”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР