Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано бе много доволен

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано бе много доволен
Коментари Харесай

Гуардиола не спести похвали за своя отбор

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предстоящо бе доста удовлетворен от сложната победа с 2:1 над Ливърпул на " Етихад " в мач от 21-ия кръг на Висшата лига. Този триумф остави Манчестър Сити в битката за купата в Англия.

Испанецът особено похвали Бернардо Силва и Аймерик Лапорт за напъните им, само че и регистрира, че възможна загуба за неговия тим би означавало сигурна купа за " алените " от Мърсисайд.

" При загуба съвсем несъмнено губехме купата. При 10 точки при голова разлика би било доста мъчно да наваксаме, в случай че би трябвало да бъда почтен. Но ние победихме и към този момент сме единствено на четири зад тях. Те са задоволителни, с цел да бъдем спокойни и тук е моментът да благодаря на тези невероятни играчи. В тази среща те демонстрираха какъв брой положителни са в действителност против един страховит тим ", означи характера на " жителите " техният управител.

" Не съм виждал сходно изцяло показване от доста време насам. Бернардо скачаше във въздуха с Ван Дайк и го караше да се усеща некомфортно, беше акуратен, интелигентен. Той игра необикновено ", означи Гуардиола за своя полузащитник.

" Уважавам играчите, които вършат всичко за тима. Дори да играят на позиция, която не им е присъща. Не забравяйте, че тези два сезона ние играем без характерен ляв бек - Делф е полузащитник, Зинченко е десетка, а в този дуел Лапорт, който е централен защитник. Това имам поради, когато споделям, че съм доста удовлетворен от тези момчета ", добави експерта за представянето на Лапорт. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР