Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обобщи представянето на тима

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обобщи представянето на тима
Коментари Харесай

Гуардиола: Халанд трябва да получава повече пасове

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заключи представянето на отбора си в мача от 20-ия кръг на Висшата лига против Манчестър Юнайтед (1:2) и приказва за " головата суша " от три мача на Ерлинг Халанд. 22-годишният норвежец има 24 мача за Манчестър Сити този сезон, като означи 27 гола и направи 3 асистенции.

" Може би би трябвало малко по-често Халанд да получава пасове в последната третина. Опитахме се да му центрираме топката, само че знаехме, че Шоу и Варан ще го последват. Създаването на голови положения не е елементарно.

Юнайтед позволи един гол в последните си домашен мачове във Висшата лига. Вкарахме един гол - успяхме да създадем добър финален пас, последно центриране. Давам заем на Юнайтед за качеството, което имат и играчите, с които разполагат. Играхме добре, както през всичките шест години, които прекарахме дружно.

Ние монополизирахме притежанието на топката, а Манчестър Юнайтед се защитаваше и чакаше положения, от които се възползва в точния миг. Не е елементарно да се защитаваш на 30 или 40 метра от вратата ", съобщи Гуардиола пред " Manchester Evening News ".
 Мануел Аканджи: Разбирам, че Рашфорд не игра с топката, само че за мен е явна засада
Мануел Аканджи: Разбирам, че Рашфорд не игра с топката, само че за мен е явна засада

" Той игра до последната секунда "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР