Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че първият гол

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че първият гол
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще спя като ангел!

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че първият гол на Тотнъм в дербито сред двата отбора е изиграл основна роля за крайния излаз на мача. „ Гражданите” изгубиха с 0:2 в Лондон, а " шпорите " оглавиха краткотрайното класиране за наслада на Жозе Моуриньо, който показа, че ще спи като ангел.

„ Можеше да бъде по-добре. Играхме по този начин, както през целия сезон. Не се защитихме добре при първия гол. След него Тотнъм стартира да се пази доста надълбоко в своята половина. Защитаваха се с шестима и не бе елементарно. Въпреки това имахме своите шансове, само че не успяхме да вкараме. Те сътвориха два или три шанса на контраофанзива и загубихме мача. Още преди мача знаехме, че не би трябвало да позволяваме първи гол. Отборите на Моуриньо са такива, правиш неточност и те санкционират на контраатака”, показа Гуардиола след мача.

„ Чувството да си на върха е положително. Може би на следващия ден още веднъж ще бъдем втори, само че почтено казано това не е проблем за мен. Аз съм удовлетворен от развиването. Хората няма по какъв начин да чакат, че след един сезон тук, ние ще се борим за купата. Ние просто се борим за всяка победа във всеки мач. Разбира се, ще губим срещи, както ще вършим и равенства. Вечерята довечера ще бъде приятна, ще виждам Атлетико Мадрид против Барселона и по-късно ще дремя като ангел. Няма проблем, в случай че Лестър победи в неделя и ние още веднъж се озовем на второто място”, разяснява Специалния, който приканва към този момент да го бъде именуван Опитния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР