Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели възхищението си от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели възхищението си от
Коментари Харесай

Гуардиола за Де Бройне: Какво мога да кажа? Той е повече от перфектен

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола показа възхищението си от Кевин Де Бройне, който в сряда вечер наниза четири гола за триумфа с 5:1 над Уулвърхамптън, който още повече приближи отбора до отбрана на купата в Премиър лийг. Така халфът към този момент има 15 попадения и е водач по този индикатор измежду съотборниците си в шампионата.

“Какво мога да кажа? През втората част от сезона той е повече от съвършен. Кевин е човек, който постоянно е толкоз милосърден и има нюх към това да прави асистенции. Но мисля, че през тази акция той също по този начин сподели, че може да бъде и отличен голмайстор. Той се разписа против Челси, против Реал Мадрид, а и някои от самите му попадения са решаващи. В последна сметка това отличава великите от другите”, съобщи Пеп.

“През годините с Де Бройне сме говорили, че би трябвало да влиза в наказателното поле, да е покрай вратата, с цел да може да вкарва. През сегашния сезон той прави това все по-добре и по-добре. Да се надяваме да продължи по този начин и отсега нататък през кариерата си”, добави Гуардиола.

“Имам чувството, че Кевин към този момент стартира да се любува да бележи. Преди бяха единствено головите пасове от негова страна, а към този момент ми се коства, че той обича, когато съотборниците му го прегръщат след гол”, приключи испанският ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР