Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е малко вероятно,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е малко вероятно,
Коментари Харесай

Клоп: Купуването на нов централен защитник е малко вероятно, но не невъзможно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че е малко евентуално, само че не и невероятно да притегли нов централен бранител през януарския трансферен прозорец. Кадровите проблеми на първенците в тази зона са добре известни на всички, само че германецът е не мнение, че няма смисъл да се търсят краткосрочни разновидности и ще се придържа към политиката, която следва по принцип в това връзки. Добрата вест е, че въпреки всичко Жоел Матип може да е подготвен за значимото дерби с Манчестър Юнайтед, което е след 10 дни.

Клоп увери, че ще подходи съществено в утрешния дуел за ФА Къп против Астън Вила, макар че в последните години е упрекван, че подценява мачовете за вътрешните купи.

" Не мога да кажа, че сигурно няма да вземем някого. Казвам единствено, че е малко евентуално поради обстановката в международен мащаб. Трудно е за всички хора и футболни клубове. Някои клубове нямат финансови проблеми, само че в този клуб, с тези притежатели действаме доста отговорно. Не знам дали ще се случи нещо, или не. Не е вярно да се търсят краткосрочни решения. Това не оказва помощ в действителност. Така че ще действаме както до момента.

ФА Къп е значим шампионат. Досега не стигахме доста надалеч в него. Нямахме и най-лесните жребии. С Астън Вила е същото. Винаги одобряваме съществено тези мачове, само че не можем да забравим, че интервалът е доста натоварен. Ние сме експерти и единственото, което би трябвало да вършим, е да печелим. Ще се опитаме да създадем тъкмо това.

Трябва да намерим салдото. Имаме потребност от прохлада. Съперникът е прекомерно мощен, с цел да вършим доста промени. Имаме осем дни сред този мач и дуела с Манчестър Юнайтед. Можем да създадем доста неща в тренировките за това време.

Диого Жота към момента е с защитна шина, тъй че е на няколко седмици от това да възобнови тренировки. Трябва време. Нямаше потребност от интервенция, само че травмата си е сериозна. Няма никакви периоди. Ще се опитаме да възстановим Матип за мача с Ман Юнайтед. Нещата вървят добре, само че към момента не знаем дали ще е подготвен за Юнайтед или няколко дни по-късно. Ще забележим. Наби Кейта би трябвало скоро да се върне. Не и за мача с Астън Вила ", разяснява Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР