Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сензационно обяви, че напуска клуба

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сензационно обяви, че напуска клуба
Коментари Харесай

Юрген Клоп напуска Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сензационно разгласи, че напуща клуба в края на сезона. 56-годишният немец съобщи, че се усеща добре, само че усеща, че силата му понижава и това е повода да пожелае да се отдръпна. Клоп застана отпред на Ливърпул през есента на 2015 година в един доста сложен интервал за " алените ". Под негово управление обаче отборът се преобрази изцяло.

Още в първата си акция Ливърпул игра край за Лига Европа, който загуби от Севиля, само че по-късно мърсисайдци победиха по един път с Шампионската лига, трофея във Висшата лига, Купата на Англия, Купата на Лигата, Суперкупата на Европа, както и трофея от Световното клубно състезание. Освен това Ливърпул игра още два финала в Шампионската лига, които загуби от Реал Мадрид.

" " Ще напусна Ливърпул в края на сезона. Рабирам, че това е шокираща вест за доста хора, само че мога да обясня или най-малко да се опитам. Обичам всичко в този клуб, обичам и всичко в града. Обичам нашите почитатели, обичам тима, както и моя екип. Всичко ми харесва. Но все пак считам, че би трябвало да взема това решение, тъй като стартирам да изгубвам от силата си. В момента нямам никакъв проблем, само че знам, че в някакъв миг това ще се случи. Просто не мога да не преставам да правя тази работа още веднъж и още веднъж, и още веднъж...

През всички тези години, които прекарахме дружно, след всичко, което преживяхме, вашето почитание и вашата обич към мен не спря да пораства. Така че най-малкото, което ви дължа, е истината. И това е тя ", сподели Клоп пред клубната телевизия. През този сезон Ливърпул към момента води борба на четири фронта. " Червените " се класираха за финала за Купата на Лигата, в който ще играят с Челси. Във Висшата лига са водач във краткотрайното класиране. Освен това отборът е на осминафинал в Шампионската лига, както и в четвъртия кръг на шампионата за Купата на Англия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР