Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, се изказа ласкаво за

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Клоп: продължаваме битката за четвъртото място

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, се изрече ласкаво за тима след успеха над Саутхемптън с 2:0 в мача от 35-ия кръг на британската Висша лига по футбол. Головете вкараха Садио Мане (31) и Тиаго Алкантара (90) и по този начин мърсисайдци резервираха шансове за 4-ото място в крайното класирането, което дава квота за европейската Шампионска лига. 

Клоп разяснява: „ Знаехме, че мачът ще е сложен. Единственият метод да побеждаваме е като работим старателно, което и направихме. Съперникът беше добре проведен и игра доста интензивно. Те също имаха положения, макар че най-хубавото от тях беше след наш подарък (говори за неточност на вратаря Алисон през второто полувреме).

Със сигурност заслужихме трите точки. Първият ни гол бе съвършено направен, само че след това направихме доста пропуски - нещо, което се случва през целия сезон. Облекчението пристигна чак в края, когато Тиаго се разписа. Хвърлихме много старания, само че си струваше и сме удовлетворени. Може да се каже, че продължаваме борбата за четвъртото място. Ще бъде мъчно, само че не и невероятно. Ще се постараем да спечелим оставащите мачове и ще забележим къде ще финишираме “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР