Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разясни решението си първите две

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разясни решението си първите две
Коментари Харесай

Клоп обясни защо първите контроли на Ливърпул ще са по 30 минути

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни решението си първите две контроли на отбора да са от по единствено 30 минути. Тази вечер (19:00 и 19:45 часа) “червените”, които са на лагер в Австрия, поредно ще играят против Вакер (Инсбрук) и Щутгарт. Наставникът изясни, че към момента не желае да избързва със общоприети инспекции от по 90 минути, с цел да не нарушава подготвителния темп на тима.

“Обикновено контролите в предсезонната подготовка са значими, само че те нарушават подготвителния темп. А тези дуели през днешния ден няма да създадат това, което е яко”, съобщи германецът.

Клоп не чака нищо особено от своите футболисти в тези половинчасови инспекции. “Разумно е да стартираме по този метод. Много съм удовлетворен, че се откриха два отбора, които споделиха “ОК, 30 минути е добра идея”. Вероятно играта ни ще е безредна, няма по какъв начин всичко да е по метода, по който по принцип желаеме, само че в тази ситуация няма проблем. Засега задачата ни е незабавно да си върнем оня подтик да прави нещата по метода, по който искаме”, добави Клоп.

Три дни по-късно Ливърпул към този момент ще изиграе естествена 90-минутна инспекция против някогашния отбор на мениджъра Майнц 05, а за 29 юли е планувана и контрола против различен немски клуб - Херта (Берлин). За 8 и 9 август пък са планувани дуели с Атлетик Билбао и Осасуна, като и двата ще са на " Анфийлд " при потенциал от 40 000 фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР