Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че отборът не се

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че отборът не се
Коментари Харесай

Клоп: Спокойствие трябва - не е станала катастрофа, просто не сме перфектни!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че тимът не се показва на равнището, на което би трябвало да бъде. Германецът добави, че този сезон мърсисайдци ги чака друго предизвикателство в борбата за купата.

" Нещата се трансформират непрекъснато, тъй като е толкоз оспорвано. Това прави борбата за купата друга тази година. Трябва да сме подготвени. Знам, че в този бизнес единствено резултатите имат значение, само че имаш потребност от положително показване преди резултата. Последното беше положително (0:0 против Ман Юнайтед) ", показа Клоп.

Ливърпул падна до четвъртото място, а в последните си три срещи в шампионата не е отбелязал гол. " Не вкарваме доста, само че това не значи, че представянето ни е по-слабо. Не постоянно повода е в метода, става дума и за другия тим. Знаем, че не сме там, където желаеме да бъдем, само че аргументите не са прекомерно значими. Просто продължаваме да се борим. Хората не са удовлетворени от играта, когато ги няма резултатите. Трябва да играем нашия футбол на високо равнище. Във фаза офанзива не го вършим ", добави той.

" Who is fatigue? "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР