Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че няма да изневери

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че няма да изневери
Коментари Харесай

Култов Юрген Клоп! Как ще се облече за финала

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че няма да изневери на стила си за финала за Купата на Лигата против Челси в неделя. Традиционно треньорите се обличат в костюм за дуелите на “Уембли ”.

“Няма да облека костюм, само че повода не е, че съм религиозен. Гледайки фотосите от финала в шампионската лига и по какъв начин наподобявам – небръснат, с шапка, изобщо не ме вълнува. Мога да съм там и по бански. Единственото, което има значение е да спечелим и да зарадваме хората ”, показа с усмивка Клоп в изявление за “Дейли Мейл ”.

“След 20 години, когато приказват за този тим и не спечелим други титли, няма да се изненадам, в случай че кажат: “Те бяха добри…, само че можеха да завоюват повече ”. Затова би трябвало да опитаме да спечелим още някои неща. Следващата ни опция е през уикенда ”, сподели германецът, представен от " Тема:Спорт ".

Клоп не скри насладата си, че финалът ще се играе пред цялостни трибуни: “Винаги съм оценявал сходни неща. Не ги одобрявам за даденост. Да играем пред празни трибуни беше мъчно. Аз съм прочувствен треньор, ние сме прочувствен тим, прочувствен клуб. Имаме потребност от това. Вярно е, че в този момент обичам футбола повече от всеки път ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР