Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че капитанът на тима

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че капитанът на тима
Коментари Харесай

Хендерсън е готов за реванша с Атлетико, потвърди Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че капитанът на отбора Джордан Хендерсън е на линия за утрешната среща реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига против Атлетико Мадрид на “Анфийлд”. Той обаче добави, че титулярният пазач Алисон ще пропусне освен въпросния мач, само че и градското дерби против Евертън в понеделник.

“Хендо е подготвен. Али обаче няма да бъде за понеделник. За нас конфликтът е на почивката. През втората част ние се учим от обстановките и се подобряваме. Този път имахме 3 седмици, а не 15 минути. Искаме да се възползваме от това време. Много по-ясно е от преди. Някои от техните преимущества в този момент ще бъдат наши. Трябват ни повече точни удари! Имахме положителни положения, като играхме против най-хубавия тим в света във връзка с дълбоката отбрана. Те вкараха гол, който беше малко късметлийски. Такъв е футболът. 0:0 щеше да е отлично, само че по този начин или другояче би трябвало да вкараме. Това е едно от най-големите провокации във футбола.
Key points from Jurgen Klopp's press conference

Henderson fitness update
Alisson out injured
Coronavirus concernshttps://t.co/rGylyBu3Cg
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) March 10, 2020 Мачовете при закрити врата? Не става въпрос за мен като управител, а като човешко създание. Някои неща са по-важни от футбола и го осъзнахме в този миг. Нуждаем се от време, с цел да намерим решение за това. Не знам задоволително. Каквото и да бъде решението, ние ще го уважим. Ясно е, че ще го приемем, само че не знам какъв брой смисъл ще има сега. Това е положението”, съобщи Клоп на конференцията си преди мача. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 11 март  Ливърпул 22:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР