Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи левия бранител на мърсисайдци

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи левия бранител на мърсисайдци
Коментари Харесай

Клоп: Не обвинявайте Морено, а мен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поддържа левия защитник на мърсисайдци Алберо Морено, който бе засипан от рецензии поради представянето си по време на дуела със Севиля (3:3). " Червените " поведоха с 3:0 на " Рамон Санчес Писхуан ", само че не съумяха да завоюват, а за два от головете на домакините виновност имаше точно Морено, който е някогашен състезател на Севиля.

" Говорих с Алберто. Той не футболистът, който би трябвало да бъде упрекван. Това е 100% моя отговорност. Там имаше доста хора, които той познаваше, и на които трябваше да каже " здравей ". Може би това намали концентрацията му с един, два или три %. Да, Алберто направи дузпата и фаула, само че отговорността не бе единствено негова. Защо върнахме топката обратно при втория гол? Защо топката се озова сред двама наши играчи при третия гол? Може би трябваше да направя смяна по-рано. Казах на Алберто, че към момента му имам 100% довериe ", съобщи Клоп.

Мениджърът на мърсисайдци добави, че клубът прави всичко допустимо да задържи Емре Джан, чийто контракт изтича след края на сезона. Германецът увери също така, че Даниел Стъридж няма да върви на никое място през зимата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР