Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Реал (Мадрид) като фаворит

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Реал (Мадрид) като фаворит
Коментари Харесай

"Ливърпул" може да победи "Реал" с желание, отдаденост и много тичане, смята Клоп

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп дефинира " Реал " (Мадрид) като любимец във финала в Шампионската лига. Двата отбора ще се изправят един против различен в събота, а испанският клуб се цели в трети следващ успех в най-силния европейски шампионат.

За " Ливърпул ", който има пет трофея, присъединяване на край е първо от 2007 година насам.

" Реал " (Мадрид) е по-опитният тим, тъй като от доста години играе с един и същи състав, завоюва в последните два сезона. В живота обаче опитът не е единственото значимо нещо. При нас основни са желанието, отдадеността и работоспособността на моите играчи ", сподели Клоп и добави: " Те са задоволителни да спечелиш всеки мач и по тази причина обичам футбола. "

Германският управител изясни, че " Ливърпул " е чудесно квалифициран, с цел да играе по метода, по който го прави цяла година. " Ще тичаме доста, по този начин можеш да победиш " Реал ". "

До този миг в Шампионската лига " Ливърпул " изигра доста мощни мачове, като в профил един от любимците " Манчестър сити ". Според Клоп отборът му е посочил темперамент, с цел да стигне до финала.

 Звездата на
© Reuters

Звездата на " Ливърпул " Мохамед Салах пробва да се скрие от медийното внимание на тренировката на отбора

" Не е елементарно да покажеш храброст против " Сити " и против " Рома ", само че момчетата го направиха и заслужават да са на край. Мисля, че " Реал " няма да сменят метода си на игра поради нас. Те са доста опитни и имат самочувствие, че другите би трябвало да се нагодят към тях. Те постоянно са на доста високо равнище за огромните мачове. "

" Ливърпул " няма да може да разчита на контузените Алекс Окслейд-Чембърлейн, Джо Гомес и Жоел Матип, които отпадат за финала. В групата обаче се завръща Емре Джан. Германският халф тренира с тима на " Анфийлд " в откритото занятие, което алените направиха, преди да заминат за Киев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР