Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано спечели приза за №1

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано спечели приза за №1
Коментари Харесай

Юрген Клоп стана мениджър на сезона в Англия

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп предстоящо завоюва наградата за №1 през сезона в Англия в анкетата на асоциацията на мениджърите (LMA), проведена всред треньорите в четирите професионални дивизии. Той съумя да изведе тима си до първа купа от 30 години насам, освен това приключи с 18 точки разлика пред идващия в класирането - " Манчестър С ". Аржентинецът Марсело Биелса пък бе разгласен за най-хубав във второто равнище - Чемпиъншип, откакто класира " Лийдс " за Висшата лига.

Отличието бе връчено на Клоп от именития някогашен управител на " Манчестър Юн " сър Алекс Фъргюсън, на чието име е кръстен трофеят. " Изключително съм щастлив да бъда разгласен за победител за трофея, носеш името на човек, на който се удивлявам толкоз доста. Допълнително се усещам особено, тъй като вотът бе измежду моите другари мениджъри. Чест е да бъда към този момент в комнапияна на мениджъри, които са печелили премията преди, в това число и тези от " Ливърпул " - Бил Шенкли, Боб Пейсли, Джо Фагън, сър Кени Далглиш и в последните години Брендан Роджърс. Всичко, което постигнахме в " Ливърпул " тази година, не би могло да се направи без превъзходния принос на моя треньорски екип. Обичам да работя с моите треньори, моите играчи и всички от " Ливърпул " и, несъмнено, съм признателен за поддръжката на всички наши прелестни почитатели ", съобщи Клоп.

А Фъргюсън не пропусна при честитенето да вложи и нотка комизъм: " Браво, Юрген! Ти направи нещо извънредно и изцяло заслужи премията. Отборът беше на доста високо равнище през цялата акция и твоят темперамент се усети из целия клуб. Мисля, че направи превъзходен сезон. Ще ти простя, че ме разсъни в 3 часа през нощта, с цел да ми кажеш, че сте спечелили лигата. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР