Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не вярва, че разпространението на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не вярва, че разпространението на
Коментари Харесай

Клоп: Феновете не са глупави да вярват, че коронавирусът ще ни отнеме титлата

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп не има вяра, че разпространяването на ковид може да отнеме фантазията на отбора за купата във Висшата лига. Германецът дефинира като глупава информацията, че шампионата може да бъде отсрочено поради вируса.

" Не имам вяра, че почитателите на " Ливърпул " мислят за това. Очевидно някои вестници постоянно би трябвало да пишат за нещо. Но когато видях новината, си споделих: " Наистина ли някой си мисли сходни неща? " Феновете на " Ливърпул " не са толкоз глупави, че да повярват ", сподели Клоп.

Заразените от ковид във Англия са 36. Според Световната здравна организация случаите по света са 88 930, от които има 3043 починали.

Най-голямо разпространяване на вируса в Европа има в Италия. Това докара до отсрочване на футболни мачове от шампионата през уикенда, а срещата от Лига Европа сред " Интер " и " Лудогорец " се игра без аудитория.

" Ако някой може да ми изясни къде би била логиката да се изтрият всички резултати през сезона и кой ще играе в Шампионската лига следващата година. Би било забавно ", добави Клоп.

През уикенда отборът му записа първа загуба от 423 дни, която спря " Ливърпул " в гонене на върховете в британския футбол. Червените са се устремили към първа купа в шампионата от 30 години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР