Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Клоп: Перфектна седмица за Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от следващата победа на неговия отбор. Днес „ алените “ се оправиха с лекост с отбора на Уест Хем в Лондон. Ливърпул се наложи с 4:1 като посетител, а това бе трети следващ мач, в който мърсисайдци побеждават с три гола разлика. Миналия уикенд тимът на Клоп надделя Хъдърсфийлд с 3:0, а в Шампионската лига Марибор също отстъпи с подобен резултат.

„ Резултатът е добър. Променихме метода си към този мач. Подбрах стартов състав, който да контраатакува от дълбочина и да употребява нашата експедитивност. Показахме брилянтна игра при първия гол “, разяснява Клоп.

Ливърпул гази в Лондон

„ Нашите контраатаки бяха напряко съвършени, показахме прелестна игра. Не съм виждал различен футболист като Роберто Фирмино, който да играе трети мач за една седмица с подобен интензитет, а аз съм във футбола от много време “, сподели още експертът.

„ Две победи с 3:0 и през днешния ден 4:1. Това бе в действителност добра седмица за нас. Почивката идва в добър миг “, добави наставникът на Ливърпул.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР