Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да определя като

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да определя като
Коментари Харесай

Клоп: Гуардиола е най-добрият в света, дербито със Сити няма да реши титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да дефинира като решителен за купата дуела против Манчестър Сити, който е в неделя. Двата отбора са разграничени от единствено точка, а тъкмо зад тях е Арсенал.

Наставникът призна, че Ибрахима Конате не е сигурен за дербито, до момента в който Джо Гомес е подготвен изцяло. Пресконференцията на Клоп мина главно в отговори на въпроси за борбата му с Джосеп Гуардиола, която е към своя край, откакто германецът разгласи решението си да напусне " Анфийлд " в края на сезона.

" Решаващ за купата мач? Не знам кой измисли това, само че е прекомерно рано. Не мисля, че някой би трябвало да отвори бутилката с шампанско, без значение какъв е резултатът ", съобщи Клоп.
 Клоп е сериозен след 5:1 над Спарта в Прага
Клоп е сериозен след 5:1 над Спарта в Прага

Резултатът е приказен, само че не и представянето, споделя мениджърът на Ливърпул

" За мен Пеп е най-хубавият ментор в света. А Манчестър Сити като цяло разполага с невероятни футболисти и с най-силния №9 сега. Де Бройне ще остане в историята по сходство на Стивън Джерард, а Фил Фоудън евентуално е №1 измежду англичаните. Самият аз обаче в никакъв случай не съм се чувствал обезпокоен от Гуардиола. Като футболист знаех най-малко 3000 играчи, които бяха по-добри от мен, само че нямах проблем с това. Пеп дори ме направи по-силен управител. Не знам по какъв начин се получи, само че имам преимущество в директните мачове против него. Просто знам, че съм относително добър в това, което върша. Сега към този момент е късно да изяснявам за какво той е по-добър от мен, само че пък евентуално има неща в специалността, в които аз съм над него.

Той е вдигнал толкоз доста титли, само че пък в случай че го погледнеш в профил, поради пристрастеността му оставаш с усещане, че не е спечелил нищо. Самият аз работя същото и по тази причина мога да разпозная изяществото, когато го срещна. През годините той стори толкоз разнообразни неща в играта с тимовете си. Те постоянно бяха свързани с притежанието на топката, само че от време на време залагаше и на дълги подавания - Едерсон към Агуеро, което беше мъчно за прекъсване.

" Гуардиола дойде в Сити с едно просто предписание "! Разкриха тайната за триумфите на Пеп

Ето какво сподели за него Бакари Саня

Не считам, че сред нас има съревнование. И двамата сме хора, които обичаме да се борим и да печелим. И двамата имаме шанс, че разполагаме с в действителност класни футболисти. Но не сме противници, тъй като когато след време се срещнем, ще е налице едно почитание сред нас.

Ако обърнете внимание на Ерлинг Холанд, забелязвате, че той е интелигентен футболист. Той не води една и съща борба с двама бранители - с всеки е по друг метод. Той е задоволително проникновен, с цел да не се навърта към защитник, който е считан за може би най-класният на противника. Футболът към този момент не е като в предишното, когато имаше личен надзирател. Длъжни сме да се пазиме против целия Манчестър Сити. Ако примерно Ван Дайк успее да обезврежда Холанд, то Фоудън ще подаде към Де Бройне, Родри или някой различен. Знаем, че противникът е мощен, само че мощни сме и ние. Така че дано да играем.
 Халанд се изгаври с Ливърпул и с ас на мърсисайдци
Халанд се изгаври с Ливърпул и с ас на мърсисайдци

Ето какво сподели

Чух мненията за изявлението на Трент (че купите на Ливърпул са по-ценни от тези на Манчестър Сити - б.р.). Самият той е почитател на Ливърпул и един от нас. Преди две години направихме церемониал след загуба в среща от Шампионската лига и преди мач от шампионата. Кажете ми град, в който това нещо също би изглеждало като на тържество за трофей. Така че откакто усещаме нещата по този метод, за какво да не го споделяме?

Този сезон нашите футболисти демонстрираха страховит нрав. Като се стартира със странни червени картони и се мине през победи с по 10 играчи, травми... в действителност беше доста мъчно. Много съм благополучен от видяното. Вече се намираме в решаващата част от сезона и в случай че не продължим със същата конфигурация, няма даже да се класираме за евротурнирите. Така че до момента беше добре, само че дано да не стопираме. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР