Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив от класирането

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив от класирането
Коментари Харесай

Клоп: Изтощени сме, но усещането е прекрасно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе извънредно благополучен от класирането на тима му за 1/8-финалите в Шампионската лига. Мърсисайдци победиха Аякс с 3:0 посред Амстердам и по този начин подпечатаха визите си за идната фаза. Наставникът призна, че отборът му е отпаднал след всички тежки борби в последно време, само че пък и е удовлетворен от добре свършената работа.

" Началният половин час бе много сложен. Аякс много ни пресираше. Трябваше да се пазиме с доста пристрастеност в тези моменти, само че това е обикновено, въпреки всичко става въпрос за посещение в Шампионската лига. Понякога би трябвало да минеш през сходна фаза. Второто полувреме започнахме надалеч по-добре, вкрахме два чудесни гола и поехме контрола над мача. Играхме в скица " елмаз ", която е нова за момчетата, само че не желаех да поставям Дарвин на фланга, по тази причина трябваше да променим нещо. Трябваше да се нагодим и го направихме. Класирахме се за елиминациите. Това е огромен триумф, който не можем да одобряваме за даденост. Изтощени сме, само че чувството е прелестно ", съобщи Клоп.

Германецът похвали представянето на Дарвин Нунес: " Той имаше доста добър мач през днешния ден Действаше с огромно сърце и в двете етапи на играта. Много съм удовлетворен от него ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР