Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, най-вероятно няма да дава

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, най-вероятно няма да дава
Коментари Харесай

Юрген Клоп отказва да говори за „Би Би Си”

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, най-вероятно няма да дава изявленията за телевизия “Би Би Си ”. Именно по този метод немският експерт има намерение да покаже взаимност с отстранение от служба Гари Линекер. Вчера той бе свален от екран поради свои мнения против държавното управление на Англия.

Линекер към този момент няма да води емблематичното предаване Match ot the Day, оповестиха от малкия екран. Веднага по-късно коментаторите Йън Райт и Алън Шиърър също оповестиха, че няма да вземат присъединяване в съботното издание на предаването.

На процедура Клоп ще бъде първият, който ще би трябвало да приказва след дуел от Висшата лига пред камерите. „ Червените ” гостуват на Борнемут в ранния съботен конфликт от Висшата лига.

Според последните информации на Острова, Асоциацията на професионалните футболисти в Англия е в непрекъснат контакт с играчите и е прекомерно евентуално да се стигне до огромен протест и футболистите да откажат да приказват пред камерите на „ Би Би Си ”.

В същото време излиза наяве, че съботното издание на Match of the Day ще се организира без водещи и посетители, като единствено ще бъдат пускани репортажи от дуелите във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР