Мениджърът на червените дяволи Оле Гунар Солскяер се надява, че

...
Мениджърът на червените дяволи Оле Гунар Солскяер се надява, че
Коментари Харесай

Солскяер: Дано спечелим дербито с Манчестър Сити с 4:3

Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер се надява, че в неделя дербито на Манчестър може да се трансформира в същинска класика поради положителната форма, в която се намират двата тима. Норвежецът си пожела трета победа на своя тим над " жителите " през този сезон, този път с 4:3.

" Те се усещат уверени. Във форма са, играят добре. Спечелиха на " Сантиаго Бернабеу ", подвигнаха Купата на лигата. Те ще играят по своя метод, ние ще играем нашата игра, тъй че се надявам да се получи добър мач. Да се надяваме, че резултатът ще бъде 4:3, на какъвто сме ставали очевидци и преди. Много издания на това дерби се трансфораха в класики. Надявам се и това в неделя да се трансформира в такова ", съобщи Солскяер.

" Няма да гледаме никакво видео, тъй като към този момент играхме задоволително пъти против тях. Нашият тим се развива и желаеме да играем против най-хубавите. Ако спечелим шест точки от мачовете с Манчестър Сити и Тотнъм, ще имаме добър късмет за топ 4 ", добави мениджърът на Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР