Мениджърът на Челси Франк Лампард поздрави Ливърпул за спечелването на

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард поздрави Ливърпул за спечелването на
Коментари Харесай

Лампард към Ливърпул: Не ставайте твърде арогантни!

Мениджърът на Челси Франк Лампард поздрави Ливърпул за спечелването на купата в Премиър лийг. Мърсисайдци от дълго време си осигуриха трофея, само че той им бе връчен точно след триумфа с 5:3 над сините от Лондон. Лампард обаче ги предизвести да не стават прекомерно арогантни. Наставникът загатна, за отсъдения фаул, с който Ливърпул поведе с 2:0, когато влезе в спречкване с Юрген Клоп.

" За мен това не беше фаул от страна на Ковачич. Много неща не бяха в наша изгода довечера. Нямам проблем с Юрген Клоп. Начинът, по който той управлява тима си, е приказен. Поздравления за Ливърпул, те справедливо завоюваха купата, само че дано не бъдат прекомерно арогантни. Това е моята позиция. Всичко завърши, по време на мач е обикновено да има страсти ", съобщи Лампард.

" Това бе невероятен мач. Дори и в моментите, в които противникът се откъсваше в резултата, аз имах вяра, че имаме късмет да се върнем. Това си личеше от метода, по който играехме... Първият гол ни даде вяра и момчетата демонстрираха темперамент, само че против подобен приказен тим не може да си позволиш да правиш толкоз неточности. Видях борбеност и класа от моя тим. При 4:3, в случай че не бяхме получили нов гол, можехме даже да изравним, само че не се получи. Няма по какъв начин да съм удовлетворен при загуба, само че като видиш класата при първите две попадения на Ливърпул, и като осъзнаеш къде се намираш, разбираш за какво те са толкоз сполучливи сега. Ние се стремим да изградим нещо сходно. Целта ни е един ден да бъдем на тяхното място ", добави англичанинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР