Мениджърът на Арсенал Унай Емери потвърди, че плеймейкърът Месут Йозил

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери потвърди, че плеймейкърът Месут Йозил
Коментари Харесай

Йозил се завръща за Арсенал срещу Ливърпул

Мениджърът на Арсенал Унай Емери удостовери, че плеймейкърът Месут Йозил ще бъде в групата за утрешния конфликт против Ливърпул в шампионата за Купата на Лигата.

Германският полузащитник, който е най-скъпоплатеният в съблекалнята на „ топчиите”, има всичко на всичко 2 мача във всички шампионати от началото на сезона. Последната му поява на терена беше при разгрома над Нотингам Форест в третия кръг за Купата на Лигата.

Днес Емери удостовери, че е имал диалог с 31-годишния халф, като го е уведомил, че ще пътува до „ Анфийлд”. „ Разговорът ни тази заран беше, тъй като желаех да чуя какво мисли той по въпроса по какъв начин би ни оказал помощ в сряда”, съобщи испанецът.

„ Разговорът беше доста добър. Утре той ще бъде в групата. Имаме потребност от неговите качества и умения. Трябва ни неговото неизменност, както и позитивната му настройка. Имаме потребност да ни помогне на терена.”

„ Искам да го направи както в предсезонната подготовка преди месец, когато ни помагаше на терена”, добави Емери.

Арсенал ще бъде без много от водещите си състезатели за конфликта. За лондончани няма да бъдат налице футболисти като Пиер-Емерик Обамеянг, Давид Луис, Калъм Чеймбърс и Гранит Джака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР