Мениджърът на Арсенал Микел Артета се надява полузащитникът Гранит Джака

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета се надява полузащитникът Гранит Джака
Коментари Харесай

Джака се завръща в игра до края на годината

Мениджърът на Арсенал Микел Артета се надява полузащитникът Гранит Джака да се завърне в игра преди края на годината. Швейцарският национал се възвръща от контузия на коляното. 30-годишният Джака се контузи през септември в мача на Арсенал против Тотнъм и се очакваше да е отвън терените за към 3 месеца.

"Да се надяваме, че той ще е подготвен малко по-рано от предстоящото ", съобщи Микел Артета на конференцията преди съботния дуел на Арсенал против Нюкасъл във Висшата лига.

"Джака тренира и прави каквото е належащо, с цел да се възвърне допустимо най-бързо. Работи добре и напредъкът е забележим ", добави Артета.

Треньорът разяснява, че сега няма нови контузени играчи преди съботния конфликт от 13-ия кръг на шампионата. Арсенал е на пето място във краткотрайното класиране с 20 точки, а Нюкасъл е финален с 6 в актива си. Лидер във Висшата лига е тимът на Челси с 29 точки.

"Трябва да повишим равнището, с цел да се доближим до водачите в подреждането. Да бъдем също толкоз непрекъснати в представянето си. Очакваме с неспокойствие дуела с Нюкасъл. След загуба, искаш да излезеш бързо още веднъж на терена ", сподели още Микел Артета, визирайки провалянето от Ливърпул в предишния кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР