Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че предстоящият

...
Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че предстоящият
Коментари Харесай

Мениджърът на Джошуа: Мисията на Поветкин е да победи Великобритания

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, съобщи, че идният мач сред британеца и руснака Александър Поветкин няма да е елементарен. Според Хърн за противника на Джошуа дуелът не е персонална борба, а опция да донесе на Русия победа над Англия. Притесненията на промоутъра идват поради политическото напрежение сред двете страни след случая " Скрипал " .

" Поветкин има освен своя тим, само че също и страната си, дръзвам да кажа, че държавното управление стои зад него. Всички те са въвлечени. Това е като задача за тях - да победят Англия и руснак да стане международен първенец в тежката категория. Поветкин и екипът му знаят какъв брой значимо е това за тях и за цялата нация. Това не е единствено персонална борба, нещо доста по-голямо е ", сподели Еди Хърн.
Джошуа: Срещу мен Поветкин ще се усеща на 69 години Британецът сипе закани против съветския си противник
" Президентът Путин несъмнено е огромен състезателен почитател. Той също е почитател на Александър и оказва помощ с доста неща ", разяснява сътрудникът на Поветкин - Вадим Корнилов.

Хърн обаче има вяра, че Джошуа няма да се повлияе от англо-руския спор:

" Антъни не обръща внимание на нещата, които се случват към него. Той просто е съсредоточен в тренировките си с Роб Маккракън. Това ще бъде в действителност страхотна борба, въпреки хората във Англия да не осъзнават нейната значителност. Обичайната публика не познава добре Поветкин. Той не приказва британски и нямаше по какъв начин да влезе в “закачка” с Антъни по време на конференцията "

Джошуа и Поветкин ще се изправят един против различен идната събота от 22 ч. в галавечер на митичния " Уембли " в Лондон.
Джошуа ще се боксира с Поветкин на 22 септември Дългоочакваният конфликт ще бъде на "Уембли "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР