Мемфис Депай. Един от най-талантливите играчи на поколението си и

...
Мемфис Депай. Един от най-талантливите играчи на поколението си и
Коментари Харесай

Мемфис разнищи фенове на Сент Етиен, които опитаха да се гаврят с него

Мемфис Депай. Един от най-талантливите играчи на поколението си и безспорно един от най-атрактивните футболисти на Стария континент. 24-годишният холандец възкресява кариерата си в редиците на Олимпик Лион, откакто по този начин и не убеди задоволително по време на двегодишния си престой в Манчестър Юнайтед, че може да играе на “Олд Трафорд”, въпреки че безспорно има всички качества за това.

Но в действителност, с цел да бъде напълно правилна обстановката, просто Мемфис. Самият футболист неведнъж акцентира, че желае всички да се обръщат към него с първото му име, тъй като не желае да има нищо общо с фамилното си такова. Причината е, че бащата на Мемфис напуща фамилията, когато холандската звезда е едвам на 4 годинки. Сега острието на Лион счита, че татко му не е заслужил Мемфис да носи семейството и стои твърдо зад това свое виждане.

5,9 btw pic.twitter.com/yzWsv1UFne
— Memphis (@Memphis) January 21, 2019
През уикенда Мемфис и съотборниците му от Лион гостуваха на Сент Етиен, а почитателите на домакините издигнаха няколко транспаранта, които явно бяха ориентирани към обстановката с връзките сред татко и наследник Депай.

“Мемфис - 5 милиона последователи”, гласеше първото обръщение на ултрасите на Сент Етиен, касаещо известността №11 от Лион в Instagram, последвано от друго, в което пишеше “И към момента без татко!”

I have nothing against the people who did this. I know they low key love me!
— Memphis (@Memphis) January 21, 2019
Самият футболист употребява профила си в друга обществена мрежа, Twitter, с цел да отговори на нападките. “5,9 милиона, сред другото”, написа Мемфис, а по-късно добави, че няма нищо срещу въпросните почитатели, тъй като съгласно него те в действителност го харесват, само че просто не си го признават.

I have nothing against the people who did this. I know they low key love me!
— Memphis (@Memphis) January 21, 2019
“Освен това знам, че ги е гняв, тъй като в техния тим няма нито един състезател с моите качества. Това не ме безпокои, просто желаех да кажа някои неща. 0 точки против нас този сезон, въобразявам си какво е възприятието. Дали да не преставам?”, написа още крилото, завършвайки с откъс на Мартин Лутър Кинг, касаещ любовта и омразата.

It doesn’t bother me 1 second, I just wanted to say some things about it.
0 points against us this season i can imagine what that feels like
— Memphis (@Memphis) January 21, 2019
" Tъмнината не може да изгони омразата. Само любовта може да стори това. Омразата не може да изгони омразата. Само любовта може да стори това. Бог да благослови всички ", прибавя холандецът.

No weapon formed against you shall prosper, I leave it by that! God bless everybody! Darkness cannot drive out darkness, only love can do that. Hate cannot drive out hate, love can do that. #ivory
— Memphis (@Memphis) January 21, 2019
Досега през сезона Мемфис има общо 27 мача в Лига 1 и Шампионската лига, в които е вкарал 6 гола и е направил 10 асистенции. В дебютната си акция в Лион (2017/2018), той приключи с общо 22 гола и 17 асистенции за 46 мача във всички шампионати. Лига 1 21 кръг, неделя 20 януари  Сент Етиен 1:2краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР