Мел Гибсън се нареди сред холивудските знаменитости, пострадали от коронавируса

...
Мел Гибсън се нареди сред холивудските знаменитости, пострадали от коронавируса
Коментари Харесай

Мел Гибсън преболедувал тайно от коронавирус

Мел Гибсън се подреди измежду холивудските звезди, потърпевши от ковид - паралелно с Том Ханкс, Рита Уилсън, Олга Куриленко и Идрис Елба. Той обаче резервира в загадка болестта си за цели три месеца и това бе разкрито едвам в този момент.

64-годишният артист и режисьор е бил инфектиран още през април и е прекарал една седмица в болница. " Той бе лекуван с лекарството " Ремдисивир ", до момента в който е бил в болница и от този момент неведнъж е с негативни проби, както и позитивни за антитела ", посочи сътрудникът му пред " Дейли Телеграф ". Носителят на " Оскар " се е лекувал в Лос Анджелис, а неотдавна бил забелязан там с партньорката си Розалин Рос, която е майка на неговото девето дете - и изглеждал изцяло възобновен. 

В последните години звездата от " Смело сърце ", " Лудият Макс " и " Смъртоносно оръжие ", режисьор на " Страстите Христови " и " Апокалипто "  рядко се появяваше на огромния екран, откакто си заслужи репутацията на личност нон грата в Холивуд със своите антисемитски, хомофобски и сексистки изявления, както и с изтеклите записи на домашно принуждение към някогашната му приятелка Оксана Григориева.

2020-а трябваше да бъде годината на неговото завръщане: той се снима в " Природна буря " (Force of Nature), който студиото Lionsgate пусна по стрийминг каналите в Съединени американски щати при започване на юли поради невъзможността филмът да бъде показан на киноекран. В предпродукция са и още няколко кино лентата с присъединяване на Мел - Fatman, Last Looks и Boss Level, чиито фотоси обаче се отложиха поради ковид. Предстои му да режисира и високобюджетния римейк по " Дивата орда " (The Wild Bunch) на Сам Пекинпа. 

Популярността на известния режисьор и артист внезапно стартира да спада след ареста му в Малибу през 2006 година Неотдавна Уинона Райдър си напомни негово провинение още от 90-те години, когато той си разрешил антисемитски обиди персонално към нея на едно празненство. Гибсън опроверга това и назова актрисата " лъжкиня ". Шарън Стоун пък го упрекна, че й е попречил да изиграе роля в един от режисьорските му планове, определяйки я като " прекомерно остаряла ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР