Мексико и Полша завършиха при нулево равенство в мач от

...
Мексико и Полша завършиха при нулево равенство в мач от
Коментари Харесай

Мексико и Полша се занулиха, Левандовски изпорти дузпа

Мексико и Полша приключиха при нулево тъждество в мач от група C на Световното състезание по футбол в Катар. Двубоят бе равносилен, като „ Дружина полска “ можеше да стигне до успеха, само че Роберт Левандовски изпусна дузпа в 58-та минута .
Роберт Левандовски момент след пропуща си от бялата точка.
През първата рисковите положения пред двамата вратари надлежно Гилермо Очоа и Войчех Шчесни липсваха, като полският пазач на Ювентус имаше повече работа. След почивката мексиканците продължиха да владеят повече топката, само че поляците използваха скоростта си и бяха покрай това да открият резултата след към час игра, когато получиха правото да изпълнят единадесетметров углавен удар за нарушаване против Левандовски от страна на Хектор Морено.

Самият нападател на Барселона се нагърби с отговорността да бие от бялата точка, само че осъществяването му не бе положително и ветеранът Очоа се оправи по отличен метод. По този метод той остана без попадение на Световно състезание. Този пропуск зареди бойкия отбор на „ ацтеките “ с нови сили и сила, като до края точно те опитваха по-често да се доберат до гола, само че няколкото им изстрела отдалеко бяха парирани от Шчесни.

Така двата тима потеглиха с по точка в групата, в която по-рано Саудитска Арабия шокира Аржентина за триумф с 2:1. В идващите мачове в събота Полша играе със саудитите, до момента в който аржентинците ще търсят реванш за загубата против Мексико. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР