Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с

...
Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с
Коментари Харесай

Модели от над 35 страни пристигат в хотел Majestic beach за Top international model of the world 2017

Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ,Румъния ще събере още един път модели от 35 страни на планетата в една неповторима конкуренция за модели.

Тази година моделите ще имат някои характерни работни действия, както и културни такива.
Състезанието ще се организира сред 20-27 септември 2017 в първокласния хотел Маджестик, Слънчев бряг, България, който ще одобри моделите и интернационалните посетители по покана на Робърт Казан и Атанас Лазаров.
Моделите ще бъдат наставлявани от Лирон Мартина (Холандия) - формален треньор по походка - с над 20 години опит в света на модата, от Юлиан Дину (Рyмъния) - шеф на просветително учебно заведение по фитнес - формален фитнес треньор, и от Робърт Казан - президент на Top International Model of the World, който ще учи моделите, по какъв начин да се държат в разнообразни обстановки.

Моделите ги чакат също характерни действия (като фотосесии, интервюта), както и някои културни мероприятия, които ще ги срещнат с българските забележителности (посещение на Стария град в Несебър, пътешестване с транспортен съд до остров Св. Анастасия, Бургас) и доста други изненади.

Робърт Казан - Президент на Top International Model of the World: " Много се вълнувам по отношение на тазгодишното издание на състезанието, имаме толкоз доста красиви модели. Нямам самообладание да се срещна с всички тях в България. Щастлив съм да виждам, че нашият конкурс е от ден на ден и повече оценен в стилните среди, бива високо класиран всред блогърите на хубостта и състезанията.

Големи благодарности насочвам към нашия формален сътрудник Наско Лазаров - нашият ПР и междунароедн шеф на състезанието Top international Model of the world, който вложи своята упоритост в този план, с цел да направи едно от най-хубавите издания отдавна насам.

Също по този начин и на Марио Тарейн от PROFILE INTERANTIONAL за всеотдайността към този значим за всички интернационален план.Нашият главен спонсор Маджестик се погрижи за нас с невероятни стаи и обслужване. Бих желал да благодаря на целия мениджърски екип за това, и особено на изпълнителния шеф господин Михаил Попов и Цветелина Станева. "

Наско Лазаров - Директор на ПРофайл - също ПР и шеф на състезанието:

" Вложих всички си старания и цялата си позитивна сила в този план и знам, че ще бъде необикновено. Очакваме всички на Гала вечерята - 26.09.2017 - на терасата на хотел Маджестик в Слънчев бряг. Известни реализатори като Андреа (България), Андреа Баника (Ромъния), Кирякус Георгиу (Гърция), Андрю Дум (Букурещ,Р умъния) ще пеят на една сцена по време на Гала вечерта. Ще има също синхронно плуване, акробати, фешън хореографи от Бейрут, Ливан, танцьори, фешън ревюта и ВИП посетители. Благодаря персонално на господин Румен Чандъров,че повярва в мен и този интернационален план.

Ще създадем по този начин, че моделите да получат топло посрещане тук в България и сигурно ще създадем престоя им запаметяващ се. Идеята ми бе да покажем на Света дребна,но красива България! "

Конкурсът ще се организира в 3 стадия: национални костюми, бански и публични дрехи. Моделите ще бъдат оценени през цялото съревнование по тяхната походка, театрално наличие, професионализъм, опит и способността им да се учат.

Тяхната персона и темперамент също ще бъдат изключително значими, и в този аспект Онин Мас от Филипините ще прави живи радио излъчвания и изявленията с моделите по време на състезанието. Неговото мнение също ще има значение по време на Гала вечерта, като той ще бъде част от интернационалното жури. С тези живи включвания той ще помогне на феновете да придобият по-ясна визия за личността на моделите, и несъмнено ще предава на публиката всички страсти и въодушевления от състезанието.

Гала вечерта ще се излъчва онлайн на 26 септември на Facebook страницата на състезанието, и също от Българската телевизия и Национална телевизия (Армения, Либан), InLife tv (Bulgaria), CodeFashion tv (Bulgaria), HILIFE (Bulgaria)

Наталия Гуркова, Кубрат Пулев, Ирина Папазова, Виктория Кесаровска, Мария Бонева, Весела Барбукова, градоначалникът на Бургас Димитър Николов, Магдалена Николова, Димитър Иванов, Самър Отман, Октай Хаджиоглу, Христо Крушарски, Али Алиев, Славчо Тошев, Николай Петров, Пепи Томова, Георги Вълков Мистър Менхънт 2017, Валери Шопов, Лиам Уебър, Виолета и Албен Галеви, Румен Чандъров ще бъдат част от специфичните посетители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР