Международни тенис експерти изразиха недоумение и дори възмущение от липсата

...
Международни тенис експерти изразиха недоумение и дори възмущение от липсата
Коментари Харесай

Многобройни критики към Джокович заради турнира, който организира

Международни тенис специалисти показаха неразбиране и даже отвращение от неналичието на обществена отдалеченост и защитни ограничения на благотворителния шампионат Адриа Тур, проведен от Новак Джокович в Белград и още три балкански града.

Вчера Джокович, Григор Димитров, Доминик Тийм, Александър Зверев и други звезди на тениса дадоха конференция, след което организираха демонстративни мачове на двойки пред сериозен зрителски интерес по трибуните. Самият Джокович отбрани неналичието на превантивни ограничения по време на конкуренцията, като съобщи, че всичко се случва съгласно наредбите на сръбското държавно управление.

“Обстоятелствата и ограниченията тук са доста разнообразни спрямо други страни във връзка с пандемията. Загубихме доста животи в Сърбия и това е извънредно – само че, животът продължава и ние като спортисти нямаме самообладание да стартираме още веднъж да играем тенис. Някои могат да ме разкритикуват за провеждането на този шампионат, само че действаме по рекомендации на сръбското правителство”, сподели Джокера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР