Международната общност не е справедлива към Катар, заяви собственикът на

...
Международната общност не е справедлива към Катар, заяви собственикът на
Коментари Харесай

Собственикът на ПСЖ не разбира отношението на света към Катар

Международната общественост не е обективна към Катар, съобщи притежателят на Пари Сен Жермен - Насер Ал Хелаифи. Неговата страна е хазаин на Световното състезание по футбол тази година, само че фокусът постоянно е изместван от спорта към множеството проблеми в Катар, внезапно противоречащи със актуалните западни разбирания за действието на обикновено общество.

" Правим най-хубавото, на което сме способни. Ние сме положителни хора и се отнасяме точно по този начин към останалите. Боли ме да слушам толкоз отрицателни неща и считам, че това е непочтено и незаслужено. Хората би трябвало да посетят Катар и тогава ще схванат що за хора сме. Признавам обаче, че и ние не сме съвършени ", сподели Ал Хелаифи в изявление за радио Talksport, представен от ДПА.

Катар е най-силно подложен на критика поради нарушаването на човешките права и най-много тези на мигрантите, които работеха по градежите на стадионите и немалка част от тях откриха своята гибел в страната. Еднополовите сантиментални връзки пък са криминализирани със закон.

" Както сподели нашият емир, всеки е добре пристигнал в Катар. Страната е с отворени порти, а хората са с открити сърца. Толкова се радваме, че ще имаме доста посетители. Чакахме 12 години да покажем на света истината за нашата страна и нашите хора. Ние сме гостоприемна нация ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР