Международната хотелска верига Eurostars влиза в България и вече част

...
Международната хотелска верига Eurostars влиза в България и вече част
Коментари Харесай

Международната хотелска верига Eurostars влиза в България

Международната хотелска верига Eurostars влиза в България и към този момент част от нея е четиризвездният хотел " City Sofia " в столицата. Това заяви Станислав Аврамов, шеф на комплекса, представен от TravelNews.bg.

Договорът е за мениджмънт, който ще се реализира от интернационалната компания. Аврамов не посочи за какъв интервал става въпрос. " Върви развой по приравняването на стандартите в обекта, като се вършат усъвършенствания и вложения ", изясни той.

Новото име на хотела е " Eurostars Sofia City hotel ". Той се намира в центъра на София, на ул. " Стара планина " (пряка на бул. " Дондуков " ). Разполага с 61 стаи, 4 конферентни зали от 50 до 130 места, ресторант и лоби бар.

Преди международната пандемия от ковид обектът беше част от американската хотелска верига Best Western, която има най-голямо наличие в България. Тя действа на франчайзинг с използването на марката и заплащането на роялти.

" Една година работихме в рецесията без непознат бранд и от август сме част от Eurostars ", сподели още Станислав Аврамов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР