Между все повече увеличаващия се брой инфлуенсъри и холивудски знаменитости

...
Между все повече увеличаващия се брой инфлуенсъри и холивудски знаменитости
Коментари Харесай

7 съвременни кралски особи, които се превърнаха в модни икони

Между от ден на ден увеличаващия се брой инфлуенсъри и холивудски звезди има няколко дами, които по завещание или по обич са станали част от разнообразни кралски фамилии. И макар че се постанова да съблюдават избран етикет и дрескод, те съумяха да си извоюват статус на фешън икони. Вероятно незабавно се сещате за изключителната, която сбъдва фантазията на милиони девойки и от актриса се трансформира в същинска принцеса и може би една от най-стилните на XX век. Тя е една от първите, които демократизират носенето на панталон и като цяло андрогинния контур, и точно тя дава името си на една от най-желаните чанти Hermès в света - Kelly. Малко след нея иконичен фешън статус съумява да си заслужи и лейди Даяна. Емблематичен за 80-те и 90-те години, нейният жанр и до през днешния ден не стопира да бъде ентусиазъм и за дизайнерите, и за инфлуенсърите. Но кои са техните почтени наследнички?

Може би няма да е изненадващо, че ще стартираме точно от английския кралски двор и по-точно от . Херцогинята на Кеймбридж не стопира да печели фешън почитатели, изключително когато демонстрира по какъв начин, даже и тя, може да носи една рокля или палто повече от веднъж и че може да бъде елегантна, както в скъпи дизайнерски рокли, по този начин и в по-бюджетни модели на ASOS и Zara.
 Новата хибридна война на Путин е да сътвори международен апетит 23 май 2022 | Руският президент Владимир Путин преднамерено се стреми да провокира апетит в Близкия изток и Африка и по този начин да...

Бившата политическа журналистка и сегашна кралица на Испания -, залага на същата формула, като доста постоянно можем да я забележим в изискани тоалети на испанския бранд Mango. Нейният типичен жанр включва най-често елегантни миди рокли и много свежи и смели цветове.

Въплъщение на френския жанр е наследницата на Грейс Кели – нейната внучка, която от години е една от музите на Chanel, само че можем да я забележим и на първите редове на ревютата на Gucci или Yves Saint Laurent. Дъщерята на принцеса Каролин постоянно се откроява с това, че умее да съчетава елегантността си с щипка младежко равнодушие.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР