След предсрочните избори ПП-ДБ имат готовност да преговарят с ГЕРБ

...
След предсрочните избори ПП-ДБ имат готовност да преговарят с ГЕРБ
Коментари Харесай

ПП-ДБ са готови на преговори с ГЕРБ след изборите, но без участието на ДПС

След предварителните избори ПП-ДБ имат подготвеност да договарят с ГЕРБ за общо ръководство на страната, само че единствено при изискване, че се стигне до подписването на съглашение и в случай че в диалозите не взе участие водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Това съобщи депутатът и някогашен министър председател Николай Денков.

Според ПП-ДБ служебната власт сега прави чистка в институциите, с цел да назначи на основни постове хора, близки на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Не сглобка, те имат спойка. Така че в случай че тази спойка те съумеят да я счупят, можем да обсъждаме въобще някакви благоприятни условия за договаряния. В момента, до момента в който Пеевски командва освен Движение за права и свободи, а и ГЕРБ, ние нямаме какво да вършим дружно ", разяснява Денков.

Според Атанас Атанасов на процедура в този момент ГЕРБ и Движение за права и свободи са взели служебната власт.

" Имаме марионетно държавно управление на Главчев, което организира целенасочена кадрова чистка, главно за да обезпечат чадър върху купувачите на гласове на идните избори, тъй като те на това разчитат. Вчера бяха заменени няколко регионални шефове ", уточни Атанасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР