Между украинския режим на Владимир Зеленски и Запада се появиха

...
Между украинския режим на Владимир Зеленски и Запада се появиха
Коментари Харесай

Зеленски стана “мъртъв вълк”. Чакалите само чакат сигнала на Запада

Между украинския режим на Владимир Зеленски и Запада се появиха съществени пукнатини – и е към този момент мъчно да се скрият. „ Съдбоносната “ среща на високо ниво на НАТО във Вилнюс приключи с цялостен неуспех за Киев и донесе сериозна безнравственост на обществото. И защото режимът се крепи само на западните щикове и финансовата помощ оттова, вътрешните критици на Зеленски незабавно се активизираха, от дълго време чакали.

Разбира се, отговорен е самият Зеленски и екипът му. Те бяха подготвили публиката си толкоз дълго, бяха вдигнали летвата толкоз високо, че в този момент би трябвало да дадат заден със задна дата. „ Във Вилнюс се написа история. Срещата на НАТО ще дефинира ориста и на Украйна, и на Байдън “, надуто оповестиха киевските пропагандисти няколко дни преди събитието.

Киев се втурна с измисления от него формат на двустранни заявления „ за поддръжка на участието на Украйна в НАТО “. След всяко сключване на този неправилен документ с някоя друга страна Зеленски излизаше пред обществото и го представяше надали не като решителна стъпка в Северноатлантическия Алианс. Украинските управляващи и медиите много съществено броиха страните, подписали тези документи.

С наближаването на срещата на високо ниво стана ясно, че формулата на чудото, която може да бъде продадена на обществеността като „ победа “, не е била измислена. Затова започнаха да показват като някакъв пробив отхвърли на НАТО от ПДЧ (План за деяние за придобиване на членство) за Украйна. Тоест в продължение на няколко години киевските управляващи се караха на Алианса, че отхвърлят да дават ПДЧ на Киев, а в този момент споделят на обществото: „ Вижте, какво достижение! Отказаха да ни дадат ПДЧ! “

Но най-важният забележим резултат от срещата беше разкриването на взаимното неспокойствие в връзките на Запада с Киев. Коментарът в “Туитър ” на Зеленски за „ глупостта “ на обстановката, когато взеха решение да обсъдят ориста на Украйна без Украйна, провокира стихия от отвращение измежду спонсорите на киевския режим. Зад кулисите на срещата на високо ниво се обрисува проверка на връзките с Киев. Организаторът на събитието, президентът на Литва Гитанас Науседа, в този момент със задна дата признава този факт и високата „ драма “ на обстановката, в която глупавите думи на Зеленски са досадили на участниците.

Върхът на тази битка, забележима за обществеността, беше размяната на отзиви сред двама „ афектирани хора “ – английският министър на защитата Бен Уолъс и самият президент на Киев. Уолъс сподели, че Украйна може да бъде по-благодарна за тоновете оръжия от Англия и той не работи като услугата за доставка на “Амазон ”. На което Зеленски отговори с не по-малко ядовит жлъч.

И тук стартира най-любопитното. По английската телевизия незабавно се появи забравеният към този момент от всички Петро Порошенко, който се разля в дълбока признателност към английското държавно управление за оказаната помощ. Коментирайки думите на Уолъс с нападките против президента на Украйна, предшественикът на Зеленски сподели: „ Това са думи на другар, доста професионален и доста виновен човек “. Прозвуча като признателност за това, че британецът обществено натопи водача на киевския режим в помията.

Върхът на това обществено оскърбление беше изявление по канал “Скай Нюз ” на украинския дипломат Вадим Пристайко, който намерено осъди Зеленски за „ нездравословния жлъч “ по адрес на Уолъс. Когато актуалният дипломат обществено подлага на критика директния си шеф, това към този момент е протест на кораба. Припомняме, че Пристайко е умел посланик, който до неотдавна беше външен министър на Зеленски. Така че той доста добре знае разпоредбите на играта.

Но критиците не се лимитираха единствено до английските медии. Усещайки миризмата на кръв, тези чакали, които до момента седяха в засада, незабавно нападнаха лидера си: „ Акела пропусна “. Сега Порошенко интензивно популяризира гневните си речи за цялостния неуспех на украинското управление във Вилнюс. Юлия Тимошенко ненадейно изплува от забравата, атакувайки Зеленски и екипа му, че се пробват да легализират канабиса. Лешоядите са подготвени да довършат лидера на глутницата, който съгласно западните господари пропусна.

При Ръдиард Киплинг обстановката с свалянето на вълка Акела се изяснява по следния метод: „ Когато лидерът на глутницата пропусне, той се назовава Мъртъв вълк, тъй като не му остава дълго живот “. Съдейки по това какъв брой остро се активизираха безмълвните до момента критици на Зеленски, те към този момент го считат за мъртъв вълк. И те просто чакат сигнал от западните тигри, с цел да могат да довършат отстранения лидер.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР