Между декларациите на ГЕРБ и действията на ГЕРБ в пленарна

...
Между декларациите на ГЕРБ и действията на ГЕРБ в пленарна
Коментари Харесай

Лице на ДБ даде диагноза на ГЕРБ. Защо нямаме кабинет

Между декларациите на ГЕРБ и дейностите на ГЕРБ в пленарна зала има голяма разлика. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в отговор на въпрос може ли от Демократична България да влучастват в коалиция с ГЕРБ или в държавно управление, което е подкрепяно от ГЕРБ.

ГЕРБ има доста благоприятни условия да поддържа – във връзка с правосъдната промяна, промяната на Висшия правосъден съвет, промяната на господин Гешев, дейности за да няма различен Гешев. Това в предния парламент не се случи, а ГЕРБ имаше тази опция. Затова изрично сме декларирали, че не можем да подрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ. Нататък идва Политическа партия с втория мандат, дано да забележим какво ще предложат. Ние имаме доста ясни цели. Искаме да чуем какво тъкмо ще предложи Политическа партия с втория мандат, с цел да забележим доколко Демократична България може да го поддържа или да се включи, съобщи Мирчев.
-->
По думите му нови избори ще бъдат доста нездравословни за страната.

Казахме това и в предходния парламент, казахме на ГЕРБ, че може и да смъкват държавното управление, само че нямат проект за ръководство. Може да завоюват изборите, само че нямат сътрудници, а нямат сътрудници, тъй като отхвърлят да поемат отговорност за корупционния модел, уточни депутатът от Политическа партия.

Ние се опитваме да бъдем гласът на разсъдъка в този парламент. По отношение на еврото нашата огромна изненада е Българска социалистическа партия, тъй като единствено допреди три месеца всички бяхме с ясната увереност, че на 1 януари 2024 година одобряваме еврото. Сега виждаме, че това се е трансформирало и това е неприятна вест за нас, разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР