Между 2 и 3 седмици ще отнеме актуализацията на бюджета,

...
Между 2 и 3 седмици ще отнеме актуализацията на бюджета,
Коментари Харесай

Актуалиция на бюджета можело да има до 3 седмици

Между 2 и 3 седмици ще отнеме актуализацията на бюджета, предвижда ръководителят на Комисията по бюджет и финанси Любомир Каримански на днешното ѝ първо изключително съвещание, заяви БГНЕС.

Комисията към този момент одобри вътрешните си правила за работа, а на постоянното съвещание в четвъртък депутатите ще стартират разискването всъщност на измененията в държавния бюджет , бюджета на ДОО и този на НЗОК, които предлага служебният кабинет. Трите законопроекта към този момент са в деловодството на Народното събрание.

Той прикани депутатите да загърбят всевъзможни политически причини и стремежи, и повече да се придържат към експертизата на хората от финансите и стопанската система.

" Важно е да покажем, че тази комисия може да работи експертно и професионално. Да концентрираме напъните си в оставащите съвещания да създадем всичко допустимо бюджетът да бъде прегледан задоволително детайлно. Да забележим какви промени ни предлага държавното управление и до каква степен те могат да бъдат аргументирани ", обърна се още ръководителят към депутатите от комисията, разясни той.
 Нужна е актуализация на бюджета за подкрепяне на бизнеса, съгласно ССИ
Нужна е актуализация на бюджета за подкрепяне на бизнеса, съгласно ССИ

Ако не се реализира това ще докара до увеличение на безработицата

Вчера синдикатите от КНСБ и КТ " Подкрепа " се обрърнаха с зов към всички парламентарно показани политически партии да прегледат, квалифициран от служебното държавното управление.

С се обърнаха и от Асоциацията на индустриалния капитал в България, а единствено преди ден това бе и тематика на свикания от президента Румен Радев Консултативен съвет по национална сигурност.

Днес президентът Румен Радев настоя за следващ път да бъде призната.

А от Движение за права и свободи изрече противоположна теза от тази на президента. Депутатът Рамадан Аталай съобщи, че.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР