В ефира на Панорама двама политици - Тошко Йорданов и

...
В ефира на Панорама двама политици - Тошко Йорданов и
Коментари Харесай

Стефан Янев: В 90% от случаите шофьорът на НСО кара така, както иска този, когото го возят

В ефира на " Панорама " двама политици - Тошко Йорданов и Стефан Янев не икономисаха рецензиите си към Кирил Петков след злокобната злополука край Аксаково. При тежкия случай, станал в 17,30 ч. на 16 май автомобил на НСО, возещ Кирил Петков и пиара на Политическа партия Найо Тицин връхлетя  на " ненадейно " изскочила на пътното платно кола. След адския удар на място умира водачът на автомобила, а брачната половинка му продължава да е в тежко положение, в изкуствена кома в болница.

" От предишния май месец не употребявам превоз от НСО ", съобщи някогашният длъжностен министър председател Стефан Янев. И добави: " Отнасял съм се с почитание и почит към тези хора. Там работят експерти. Понякога, в случай че се случи подобен случай с рисково каране, е отговорен не лидерът, а някой от пасажерите, който упорства да се кара бързо. Аз персонално в никакъв случай не съм упорствал да се стигне някъде бързо. Въпрос на техния професионализъм е да не влизат в непотребни опасности без потребност ".

Тошко Йорданов бе по-остър: " Законът за НСО може би би трябвало да се пипне малко. Най-малкото в посока времето за охраняваните лица. Защото Кирил Петков не е министър председател година и половина и можеше да откаже защитата на НСО.Тези изкушения на самовлюбени хора може да ги поограничим най-малко малко с смяна на закона ".

" Мисля, че в 90% от случаите водачът на НСО кара по този начин, както желае този, който го возят ", означи Янев.

" Имам въпрос - Кирил Петков за какво се вози в кола на НСО в предизборна акция? Вярно ли е, че Лена Бориславова също я возят в кола на НСО? (Има снимки). Има едно такова нещо, което се употребява комфортно от политиците посредством един закон, който сами са си основали, а не е редно ", съобщи Йорданов.

А Стефан Янев добави: " Държавният запас по принцип се употребява в предизборна акция, което нарушава разпоредбите на демокрацията ".

" Има разпореждане на ръководителя на Народното събрание Росица Кирова по време на предизборна акция да не се употребяват служебни коли ", уточни Тошко Йорданов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР