Между 1888 и 1891г в Лондон са убити 11 жени.

...
Между 1888 и 1891г в Лондон са убити 11 жени.
Коментари Харесай

Разкриха кой е бил Джак Изкормвача

Между 1888 и 1891г в Лондон са убити 11 дами. Смята се, че най-малко пет от тях са убити от еднакъв човек, наименуван от вестниците Джак Изкормвача. Останалите жертви евентуално са убити от подражатели или близки познати.

Нова ДНК експертиза свързва обвинения Арън Козмински с убийството на Катрин Едоус, една от петте жертви на Изкормвача, убита някъде сред 31 август и 9 ноември 1888г.

Макар да са минали повече от 100 години от убийствата, Джак Изкормвача броди из въображението на хората и до ден сегашен.

След като гледал кино лентата „ От Ада “, предприемачът Ръсел Едуардс се заинтригувал и купил един шал, който бил открит до тялото на Едоус. Когато го дал за проучване, върху него била открита освен кръв, само че и семенна течност. ДНК била прекомерно остаряла за общоприетите проби, само че доктор Лухелайнен от ливърпулския университет Джон Мурс сравнил митохондриалната ДНК от кръвта на родственик на Едоус, употребявайки своя техника за добиване на генетичен материал от дреха. Едуардс съумял да свърже ДНК от клетките в семенната течност с родственик на сестрата на Козмински.

Козмински постоянно е бил един от основните обвинени за закононарушенията. Той живеел в региона на убийствата, страдал от психологично разстройство и изпитвал ненавист към дамите. Освен това, убийствата на истинския Изкормвач спрели откакто той бил признат в лудница.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР