Мегазвездата на родната естрада Лили Иванова получи чанта уникат за

...
Мегазвездата на родната естрада Лили Иванова получи чанта уникат за
Коментари Харесай

Стана ясно кой известен музикант зарадва Лили с чанта за хилядарка

Мегазвездата на родната сцена Лили Иванова получи чанта уникат за Коледа с щамповано нейното име. Тя пусна фотография на даровете във фейсбук.

Аксесоарът е същинско произведение на приложното изкуство. Чантата е правена напълно ръчно и коства най-малко хилядарка, споделиха пред „ Телеграф “ родни фешън специалисти, поискали анонимност.
-->
Според осведомени чантата е дело на задграничен занаятчия, който от години работи у нас и се е специализирал в производството на сходни уникати с друга форма и функционалност.

Търсят го определени клиенти, постоянно непознати и родни предприемачи, звезди от шоубизнеса, силиконки и други Всяка чанта си има документ.

Отвътре също майсторът изписва имената на притежателката, може да добави и още нещо по избор на клиента.

Родни фешън специалисти заподозряха, че 100 Кила е поръчал чантата на Лили.  Повод за това даде самата певица. Тя пусна лист с благодарности към част от хората, които са й изпратили блага за Коледа.

Веднага след президентската двойка стоят имената на Явор Янакиев – 100 Кила. Самият рапър през вчерашния ден не бе открит по телефона, с цел да разяснява.

„ Телеграф “ се свърза и с създателя на чантата, той призна, че я е правил, само че изрично отхвърли да уточни кой я е поръчал. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР