Меган Маркъл и принц Хари се опитват да разсеят всички

...
Меган Маркъл и принц Хари се опитват да разсеят всички
Коментари Харесай

Има ли драма? Отчаян ход от Хари и Меган

Меган Маркъл и принц Хари се пробват да разсеят всички клюки за разлъка, написа " Дейли Мейл ".

През последните няколко месеца се появиха спекулации, че в връзките им има напрежение, само че в последната си изява те демонстрираха, че са тим. Донякъде. Двойката се появи във видео, качено на страницата на " Archewell ", с цел да поздрави екипът, който завоюва премия за дейното си присъединяване в комитета на Фонда за младежка мощ. В клипа двамата звънят персонално на всеки един участник, с цел да го поздравят за добре свършената работа.
-->
След " вайръл " фрагментите, някогашната другарка на Меган - Лизи Кънди, се включи с нещо, което й направило усещане. Пред " Mirror " тя сподели, че на видеото Меган била  " извънредно тиха ". Въпреки това съгласно нея  " те не заблуждават никого "  - визирайки последните вести, че херцозите са в неприятни връзки и че живеели настрана.  " Тя разреши на брачна половинка си да отиде самичък на коронацията на личния си татко, знаейки, че сред него и брат му има напрежение. Хари има доста отговорности и непрекъснато пътува. Но в този момент, след този клип, виждаме, че са по-щастливи от всеки път ", споделя тя, написа " Дир ".

Въпреки че се усмихват, специалист по езика на тялото счита, че клипът показва  " евентуално напрежение "  между съпрузите. Джуди Джеймс споделя пред Mirror:  " Хари и Меган са толкоз усмихнати в този клип, че наподобява като че ли преиграват. "

По-нататък в клипа Джуди твърди, че езикът на тялото на Хари демонстрира, че му е некомфортно.  " Седейки близо един до различен и държейки телефона между тях, те сменят позите си няколко пъти. В един миг лъчезарната му усмивка спада, до момента в който слуша споменаването на психологичното здраве, като свива устни в символ на съвестност и угриженост ", допълва Джеймс.  " Той поглежда към Меган, която не му отвръща с взор, а гледа надолу. "

Джуди споделя, че възможният метод, по който клипът е бил изрязан, може да е, с цел да се подсигурява, че фокусът е върху младите очаквания, на които херцозите прозвъняват, а не върху тях самите, само че твърди, че може да се окаже, че натискът от всевъзможни спекулации или желанието да се предпазят от драма също ги е предиздвикало да изберат такива пози. И заключи:  " Има дребни признаци на напрежение. Профилната усмивка на Меган демонстрира мускул на бузата ѝ и леко опъване на долната челюст, до момента в който Хари в един миг се държи за облегалката на седалката с една ръка. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР