Меган Фокс и годеникът ѝ Machine Gun Kelly си пият

...
Меган Фокс и годеникът ѝ Machine Gun Kelly си пият
Коментари Харесай

Меган Фокс и годеникът ѝ MGK пият кръвта си по време на ритуали

Меган Фокс и годеникът ѝ Machine Gun Kelly си пият кръвта ритуално. Актрисата обаче изрази предпочитание да обясни детайлности към " ритуала ".

" Предполагам, че хората може да си показват, че пием от бокали и се държим все едно сме в " Игра на тронове ". Това са единствено няколко капки, само че да, пием си кръвта един на различен, единствено с ритуални цели ", изясни актрисата в изявление за Glamour UK. Фокс е на корицата на априлския брой на списанието, означи CNN.

Актрисата описа, че се занимава с астрология, метафизични практики, медитации. Когато тя и Кели извършват кръвния си обред, контролът е доста значим. " Трябва да изтекат няколко капки кръв и всеки да я изпие ", изясни Фокс. " Той е доста по-забързан и безреден, подготвен е просто да разреже гърдите си със счупено стъкло и да каже: " Вземи душата ми ", показа актрисата.

Двамата са другари с друга сгодена двойка, Кортни Кардашиян и Травис Баркър, само че не излизат доста постоянно дружно. Според Фокс те са " магнетични ". Актрисата се пошегува, че не остава доста време за двойни срещи поради децата им.

По време на изявлението, Фокс станала изключително прочувствена, споделяйки за тримата си сина и диалозите с тях за полова еднаквост, написа CNN. Най-големият, Ноа, почнал да носи рокли, когато бил на две години.

Затова актирасата си купила куп книги, част от които са написани от транссексуални деца.

" Някои от книгите са единствено за това по какъв начин можеш да бъдеш момче и да носиш рокля; можеш да изразиш себе си посредством облеклата си, както искаш. И това даже не би трябвало да има нищо общо със сексуалността ти ", описа Меган Фокс.

Тя разкри обаче, че държи децата си надалеч от обществените мрежи, които съгласно нея са " злокобни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР