Медийният съветник на президента Румен Радев - журналистът Иво Христов,

...
Медийният съветник на президента Румен Радев - журналистът Иво Христов,
Коментари Харесай

Медийният съветник на президента нахока БНТ, че обслужва Борисов

Медийният консултант на президента Румен Радев - журналистът Иво Христов, упрекна във Facebook профила си Българска национална телевизия, че преднамерено не са отразили по какъв начин той поздравява волейболните ни национали за успеха им над Финландия нощес. Той даже непосредствено загатна, че държавната медия обслужва премиера Бойко Борисов.

"БНТ (Борисовата национална телевизия) прави нужното феновете да не схванат, че президентът е пристигнал да поддържа България на СП по волейбол във Варна ", написа първо Христов, който е някогашен водещ на предаване точно в Българска национална телевизия.

След това той разгласява статуса на различен консуматор в обществената мрежа с думите "ето и обяснението ":

"България води на Финландия с 2:0 гейма в отсъствието на господин Борисов!? Как е допустимо това!!! По Българска национална телевизия. Коментаторът: "Бойко Борисов даде 10 млн., с цел да го има това състезание в България ".

Накрая Христов качи в профила си видео със следния коментар:

"Забавен миг: на влизане в съблекалнята президентът и Пламен Константинов разговаряха на един (цифром 1) метър от камерата на Българска национална телевизия (Борисовата национална телевизия), само че операторът, правилен на инструкциите, избра да снима празния сет ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР