Медицинските сестри в Англия, Уелс и Северна Ирландия излизат на

...
Медицинските сестри в Англия, Уелс и Северна Ирландия излизат на
Коментари Харесай

Историческа стачка за заплати! Англия в шок

Медицинските сестри в Англия, Уелс и Северна Ирландия излизат на митинг. Исканията им са 19% нарастване на заплатите. Ако няма резултат, протестът ще се възобнови на 20 декември.

В митингите ще се включат сестри от една четвърт от лечебните заведения в Англия, Уелс и Северна Ирландия, такива няма да има единствено в Шотландия. В Англия стачката ще обхване 51 от 219 лечебни заведения, по-малко наранени ще са практиките на джипитата.
-->
По време на 12-часовата стачка ще бъдат обезпечени животоспасяващите действия. Химиотерапия и хемодиализа ще се организират както всекидневно, също по този начин ще бъде обезпечена активността на интензивните отделения, незабавната помощ, ражданията и неонаталните грижи. Оттам нататък на локално равнище ще се взема решение по какъв начин ще се действа при останалите диагнози.

Резултатите ще зависят от договарянията с Националната здравна работа. Най-голямо отражение върху лекуването се чака стачката да окаже при плановите ортопедични интервенции и експертите в извънболничната помощ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР