Медиите в Румъния следят зорко представянето на родния ЦСКА 1948.

...
Медиите в Румъния следят зорко представянето на родния ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Медиите в Румъния хвалят ЦСКА 1948

Медиите в Румъния наблюдават зорко представянето на родния ЦСКА 1948. Както е известно, бистричани са противник на румънския гранд ФКСБ във втория кръг от квалификациите на Лига на конференциите.
Изданието “Prosport ” написа, че ФКСБ има мотив за терзание преди визитата на ЦСКА 1948 в София, тъй като българите са създали шоу в шампионата против Пирин. „ Червените “ победиха благоевградчани с 3:0 и макар че са минали единствено два кръга от шампионата, оглавяват класирането.
„ Бъдещият противник на тима на Елиас Хараламбус сега демонстрира много високо равнище на игра. В последния формален мач от втория кръг на българското състезание ЦСКА 1948 победи с 3:0 вкъщи Пирин Благоевград. Головете за тима на Атанас Рибарски означиха Стоян Стоичков в 9-ата минута, Педриньо в 22-ата минута от дузпа и Георги Русев в 90+1 минута.

След този резултат ЦСКА 1948 за момента е на върха в класирането с шест точки след първите два мача. В първия кръг бъдещият противник на ФКСБ в Лигата на конференциите се наложи над Левски София с 2:1. Отборът от столицата на България сега е следван в класирането от ЦСКА, който ще се изправи против Сепси “, пише уеб сайтът оттатък Дунава.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР