Щутгарт победи с 3:1 рекордьора по титли в Бундеслигата Байерн

...
Щутгарт победи с 3:1 рекордьора по титли в Бундеслигата Байерн
Коментари Харесай

Щутгарт би Байерн и се доближи на две точки от второто място

Щутгарт победи с 3:1 рекордьора по трофеи в Бундеслигата Байерн и се приближи единствено на две точки от второто място. Швабите имат 67 точки, единствено на 2 зад баварците. Победата е първа за Щутгарт като хазаин на Байерн от 2007 година насам.

В Щутгарт двата тима си размениха по едно попадение преди почивката. Леонидас Стергиу откри за домакините след подаване на Дениз Ундав. Това беше първото му попадение в Бундеслигата. Хари Кейн беше прецизен от дузпа в 37-ата минута за 1:1. Това е. В заключителните минути обаче паднаха нови два гола в мрежата на Мануел Нойер. 2:1 стана с помощта на удара с глава на корееца Чжон Чжо Йон в 83-ата минуа. Крайното 3:1 в добавеното време беше завършено от Силас Катомпа Мвумпа.

Борусия Дортмунд пък разруши с 5:1 Аугсбург. Жълто-черните направиха куп промени в титулярния си състав, само че още до 30-ата минута водеха с 3:0. Юсуфа Мукоко вкара два гола, Дониел Мален добави още един. Аугсбург върна едно попадение в 32-ата минута посредством Рубен Варгас. Само две по-късно, направи 4:1. Рой се отличи и с две асистенции – едната за втория гол на Мукоко, и още веднъж за Лукас Нмеча, който през втората част вкара за 5:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР