Медиите в Англия обявиха за сензационна и шокираща новината с

...
Медиите в Англия обявиха за сензационна и шокираща новината с
Коментари Харесай

Медиите в Англия обявиха за сензационна и шокираща новината за Алан Пардю в ЦСКА

Медиите в Англия оповестиха за сензационна и шокираща новината с назначението на Алан Пардю за механически шеф на ЦСКА. Местните издания настояват, че главната цел на някогашния управител на Уест Хям, Кристъл Палас, Нюкасъл и други е да помогне на „ армейците “ да завоюват първа купа от 2008 година насам.

Sky Sports: Пардю се причисли към българския ЦСКА като механически шеф
" Алан Пардю се причисли към българския ЦСКА като механически шеф. Клубът е спечелил 31 трофеи на страната, повече от всеки различен отбор. Миналият сезон приключи на второ място в елита. В момента ЦСКА се намира на трета позиция в шампионата и на четвърта в група " А " на Лига Европа ".

Daily Mail: Алан Пардю направи фрапантен ход и стана механически шеф на най-успешния клуб в България ЦСКА
" Алан Пардю се е договорил с българския ЦСКА да стане новия механически шеф на клуба след къс престой в АДО Ден Хааг. Това ще бъде първият път в кариерата му, в който заема тази роля. ЦСКА е най-успешният клуб в България, макар че през последния сезон приключи на второ място. В момента отборът е воден от Бруно Акрапович ".

Mirror: Пардю се завърна във футбола, откакто пое ролята на механически шеф
" Алан Пардю се завърна във футбола, откакто бе назначен за механически шеф на ЦСКА. За последно някогашният управител на Нюкасъл бе край тъчлинията на нидерландския клуб АДО Ден Хааг. Сега той ще се изкачи по етажите, като за първи път ще извършва ролята на механически шеф ".

Военновъздушни сили: Алан Пардю стартира работа в българския ЦСКА като механически шеф
" Бившият управител на Уест Хям и Нюкасъл Алан Пардю се причисли към българския ЦСКА като техния механически шеф. Това ще е първата сходна роля в неговата кариера, в която е водил осем тима до момента. ЦСКА, или " алените " и " армейците ", както ги назовават, са спечелили рекордните 31 трофеи на България, като последната е през сезон 2007/2008. Клубът разгласи, че Пардю към този момент е " част от огромното алено семейство ".

The Guardian: " Добре пристигнал на " Армията ", господин Пардю ", ЦСКА назначи нов механически шеф
" Алан Пардю се причисли към ЦСКА, като техническки шеф на клуба. Бившият управител на Кристъл Палас и Нюкасъл напусна АДО Ден Хааг, откакто договорът му бе преустановен през април. Той ще заеме поста си в българския клуб, прочут, като " армейците " незабавно, откакто в последните месеци работеше, като футболен коментатор. ЦСКА са спечелили рекордните 31 трофеи в България, само че нито една от 2008 насам, откакто през предишния сезон приключиха на второ място. Бившият нападател на Барселона Христо Стоичков е акционер в ЦСКА, откакто прекарва шест години в клуба преди да замине за Испания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР