Майтапите с чужденците в един отбор не са само в

...
Майтапите с чужденците в един отбор не са само в
Коментари Харесай

Как украинец напсувал Сър Алекс по погрешка

Майтапите с чужденците в един тим не са единствено в България. За един чудноват в Англия споделя в биографичната си книга Андрей Канчелскис. Трансферът му в Манчестър Юнайтед става факт през 1991 година, като скоро след прекосяването си на „ Олд Трафорд “ Канчелскис прави нещо, което надали някой различен в миналото се е осмелявал да направи. Според някогашния футболист тогавашните му съотборници в Юнайтед злоупотребили с неприятния му британски, като му спретнали номер, посредством който Канчелскис обидил именития Фъргюсън.

" Чуждестранните футболисти в тима постоянно ги учат да псуват. Видях това с бразилските играчи, когато бях треньор в Русия. Мен също ме научиха по какъв начин би трябвало вярно да споделям с треньора на Манчестър Юнайтед ", разяснява някогашният халф, представен от Daily Mail.

" При една от първите ми срещи с Фъргюсън, когато се засякохме в коридора на клубната база, той ми сподели: " Андрей, по какъв начин си? ". Аз му се усмихнах и споделих: " Майната ти, шотландско копеле ". В този миг Фъргюсън спря на място като втвърден, само че по-късно стартира да се усмихва, когато чу смеха, разнасящ се по коридора. А аз стоях в неразбиране ", добавя някогашният футболист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР